Mihai Georgescu, alături de călineșteni de Ziua Națională

Consilierul local Mihai Georgescu a ținut să marcheze Ziua Națională a României așa cum se cuvine. Așa se face că în satul Râncăciov, din comuna Călinești, Georgescu a participat la evenimentele dedicate acestei zile importante pentru toți românii.

Un sobor de preoți a ținut o slujbă religioasă, după care consilierul local Mihai Georgescu a transmis celor prezenți mesajul premierului Ludovic Orban cu prilejul Zilei Naționale a României. Apoi, călineștenii adunați în număr mare în incinta bisericii, au fost invitați să savureze o porție de fasole cu pește, nu cu ciolan, pentru că suntem în post. Oamenii au avut ocazia să socializeze, să se bucure de preparatele tradiționale și să sărbătorească, într-un cadru organizat, Ziua Națională.

“Am sărbătorit ziua națională alături de prieteni și credincioși din comuna Călinești, la biserica din satul Râncăciov, unde nu doar că am participat la slujbă, dar ne-am și bucurat de o porție de fasole și pește cu mămăligă, într-o atmosferă de sărbătoare. La mulți ani, România!”, a declarat consilierul local Mihai Georgescu.

Andri Irimia