Adoptă un câine, salvează o viață!

Nu fiți indiferenți, salvați un suflet abandonat și veți câștiga un prieten loial pe viață! O preocupare permanentă pentru Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL este aceea de a ține sub control fenomenul câinilor fără stăpân, ameliorarea sănătății și bunăstării animalelor din adăpost, stoparea înmulțirii necontrolate, prevenirea abandonului, facilitarea recuperării câinilor pierduți și reducerea riscurilor asupra sănătății oamenilor dar și încurajarea adopțiilor.

Baza de gestionare a câinilor fără stâpân se află în cartierul Racovița (cca 500 m de la baza pantei care urcă spre Institutul de Cercetări Nucleare, stânga pe drumul cu porţi metalice – v. indicator) iar adopțiile se fac după următorul program:

  • Luni – Vineri: 07.00 – 15.00;
  •  
  • Sâmbătă – Duminică: 10.00 – 12.00.
  • Actele necesare adopției:
  • Declarația – angajament de adopției;
  • Copie după actul de identitate al adoptatorului;
  • Copie după actul de proprietate de la adresa unde va sta câinele (pentru a face dovada deținerii spatiului necesar creșterii și dezvoltării câinelui);

 * În cazul în care adoptatorul nu este proprietarul terenului/locuinței unde va sta câinele, este nevoie de act doveditor, conform căruia, proprietarul este de acord cu cazarea câinelui pe proprietatea sa.

      Încredinţarea câinilor spre adopţie se face numai după ce aceştia au fost consultaţi de către medicul veterinar, deparazitaţi, vaccinaţi antirabic, sterilizaţi, identificaţi prin microcipare și înregistrați în RECS.

     Pentru informații suplimentare puteți suna la numărul de telefon: 0736 002 557

.

   Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL administrează baza de gestionare a câinilor fără stăpân din orașul Mioveni, serviciu ce acționează în interesul comunității locale.