Caz fără precedent la Bradu. Primarul este amenințat cu moartea de un contracandidat la primărie

Nivelul politicii românești a scăzut atât de mult încât unele partide  par mai degrabă clanuri interlope  decât ceea ce sunt. Situația a devenit  atât de rea încât unii candidați au ajuns să amenințe cu moartea contracandidații lor. Se întâmplă la Bradu, comună administrată de primarul Dan Stroe, ales chiar de brădeni să îi reprezinte. Pentru alegerile din 2020 și-a anunțat intenția de vot și un membru al ALDE, Gabriel Matei, care a ales agresivitatea de limbaj, deocamdată,  în locul programelor și proiectelor pentru comună. Este un derapaj periculos și pentru democrație și pentru politica românească, întrucât oamenii de calitate vor refuza să mai facă politică în condițiile în care își riscă demnitatea și chiar viața, românii riscând astfel să le fie decisă soarta de personaje dubioase . 

Primarul Dan Stroe , dar și copilul lui sunt  amenințați  de mai mult timp de contracandidatul Matei și prietenii însă a preferat să tacă. Lucrurile însă degenerează de la o zi la alta și primarul Stroe a decis că e momentul să ia atitudine. Stroe, a postat pe pagina de facebook "... întotdeauna am considerat de cuviință că nu este necesar să răspund în mod public atacurilor, jignirilor și defăimărilor adresate mie sau familiei mele prin intermediul conturilor false de Facebook, considerând că dumneavoastră, cei care mă cunoașteți, nu dați atenție unor asemenea mizerii.

Se pare că, odată cu apropierea alegerilor de anul viitor, lucrurile încep să scape de sub control și să depășească orice limită. Concret, în ultimele sale postări în mediul online, un aspirant la funcția de primar, președinte al organizației ALDE Bradu, proferează amenințări cu moartea la adresa mea."

Această situație nu mai ține doar de campania electorală, ci de siguranța publică