Pitești: S-a predat amplasamentul către constructor pentru realizarea Sălii Polivalente

Print

Astăzi, în prezența reprezentanților municipalității, ai CNI și ai societății Con-A SRL, a avut loc predarea amplasamentului către constructor, încă o etapă în realizarea unuia dintre cele mai importante obiective de investiții din Pitești: Sala Polivalentă. Valoare estimată a proiectului este de circa 90 de milioane de lei, din care șase milioane reprezintă contribuția de la bugetul local.

Proiectul a fost înaintat către CNI ( Compania Națională de Investiții) care, după analiza documentelor și aprobare, a demarat procedura de licitație, din cele zece firme participante fiind desemnată drept câștigătoare societatea Con-A SRL din Sibiu, unul dintre cei mai mari constructori cu capital privat românesc, experiența solidă în acest gen de lucrări fiind un avantaj în realizarea proiectului piteștean.

Sala va fi construită pe un teren cu o suprafață de circa 8.400 mp, situat pe strada Basarabiei, imobilul urmând a fi construit pe o suprafață de 6.290 mp din acesta.

Noua sală polivalentă va avea o capacitate totală de 4.900 de locuri și va putea găzdui competiții de nivel național și internațional, precum și evenimente culturale. Viitoarea construcție are prevăzut regimul de înălțime Subsol + Parter + 3 Etaje. La subsol vor fi realizate 144 locuri de parcare.

Durata contractului este compusă din: proiectare (4 luni), execuţia (24 de luni) şi perioada de garanţie de bună execuţie a lucrărilor (60 de luni), termenele fiind raportate la data de 06.01.2020.