Subprefectul Bughiu a donat sânge pentru Laura

Print

Subprefectul județului Argeș, Adrian Bughiu, a donat azi sânge pentru tânăra Laura Savu, care a suferit un accident la schi în urma căruia a suferit o fractură la coloana vertebrală. Colegii tinerei, de la ICN ;i de la Universitatea Pitești au donat sânge pentru a-i salva viața, răspunzând la apel și subprefectul Bughiu.

“Nu mă laud, nu sunt în campanie electorală! Sper doar ca prin aceste imagini să creez puțină emoție, care să motiveze și alte persoane, mai mult sau mai puțin publice, să vină să doneze sânge! E un gest minim, dar care poate însemna mult pentru semenii noștri, aflați în suferință! Astăzi, am donat pentru Laura Savu, studenta noastră de la UPIT, aflată într-o situație dificilă după un accident la schi! Să-i asculte Dumnezeu rugile!”, a declarat subprefectul Adrian Bughiu.

Ieri, un apel pentru donația de sânge a făcut și rectorul Universității Pitești, Dumitru Chirleșan: “Vă mulțumesc tuturor pentru modul extrem de activ în care ați reacționat. Celor care vor dona sânge pentru SAVU LAURA le adresez rugămintea de a menționa și spitalul la care Laura va fi operată și anume: CLINICA CASA AUSTRIA TIMIȘOARA. Vă doresc toate cele bune... Dumnezeu să o ajute pe Laura!”