Autorități locale și județene, demonstrați că sunteți solidari cu argeșenii! Donați!

Ocupați funcțiile cele mai înalte, sunteți șefi de insituții, de spitale, de Poliție, de Servicii. Treaba românilor era să plătească taxe și impozite din munca lor. Treaba voastră era să le asigurați servicii medicale de calitate, drumuri, învățământ performant, siguranță și încredere. Românii s-au achitat de datoria lor. Voi,nu. Voi ați rămas cu restanțe serioase față de ei. Sunteți cu toții foarte bogați. Mai bogați decât unii bogați ai lumii. Nu vă întrebăm acum din ce sunt făcute bogățiile voastre, căci țara arde și voi încă stați ascunși prin birouri și faceți doar declarații.

A venit momentul să demonstrați că măcar atunci când viața românilor este în pericol sunteți în stare să fiți solidari cu ei. Donați! Donați puțin din marile voastre averi. Donați alături de oamenii simpli care donează din puținul lor ca să vă salveze și pe voi, căci virusul nu știe averi.

Donați și demonstrați că nu sunteți în funcții publice chiar degeaba. Au donat oameni obișnuiți, au donat firme care au înțeles că fără angajații lor nimic nu se mai poate mișca. Donați și voi, căci fără cetățeanul care asigură bugetele nu mai reprezentați nimic.

Donați!

Contul disponibil pentru donatii este: RO16BRDE030SV01754270300, deschis la BRD Pitești (cont RON)

Persoanele de contact pentru formalități și detalii: Mihaela Anghel: 0736.002.643 | Roxana Ilie: 0742.220.942

 

Fundația GAUDIUM este reprezentată de dl. Virgil Dumitru - președinte, are sediul fiscal în comuna Bascov, str. Serelor, nr. 42, este identificată fiscal prin CIF 28117583/2011, înregistrată în Registrul Fundațiilor cu nr. 2/RF/2011 şi are contul RO16BRDE030SV01754270300, deschis la BRD Pitești (cont RON). Fiecare contributor în cadrul acestei campanii va fi informat, în detaliu, prin mijloace online, cu privire la derularea procedurilor de achiziție și predare a echipamentelor, testelor și aparatelor către Spitalul Județean Argeș.