Bunele relații ale lui Georgescu cu China se transformă în ajutoare pentru spitalul din Mioveni

Au fost sute de solicitări de ajutor din partea Spitalului Mioveni, dar oamenii au ales să întoarcă spatele, ba chiar să facă acuzații bazate doar pe propriile închipuiri. Românii nu au învățat încă solidaritatea și asta o sa ne coste pe toți foarte mult.

Totuși, apare o speranță, dar nu din partea oficialilor de la centru, nici din partea Prefecturii Argeș, ci din partea Chinei.

Primarul Ion Georgescu a dezvoltat de-a lungul timpului relații foarte bune cu China și iată și rezultatul. China trimite ajutoare către Spitalul din Mioveni.

„Mesajul de solidaritate și suport al Guvernului chinez ne-a fost transmis personal de Excelența Sa, Jiang Yu, ambasadorul Republicii Populare Chineze la București, care ne-a dat asigurări ferme că vom primi ajutorul de care avem nevoie, iar pe viitor, relația noastră va căpăta noi valențe. De asemenea, doamna ambasador a exprimat disponibilitatea Guvernului chinez de a contribui la efortul statului român în combaterea îmbolnăvirilor și tratarea persoanelor infectate, oferind suport pentru achiziția de echipamente medicale și materiale de protecție de la furnizori chinezi.” – a declarat primarul Ion Georgescu