Acțiunile de dezinfecție la spitalul COVID din Mioveni se fac zilnic

Primarul Mioveniului, Ion Georgescu a reușit într-un mod aproape miraculos să iasă din clenciurile în care îl băgasera cei care nu înțelegeau explicațiile tehnice legate de spitalul cel nou și se descurca admirabil. A pus la punct secția de boli infecțioase în ciuda faptului că guvernul liberal a avut grijă să îi taie din buget, a reușit să fie primul oraș cu aparat de testare RT PCR și continuă să pună lucrurile la punct. Iată că la Spitalul COVID s-a dat ordin să se face dezinfecție zilnică inclusiv în afara spitalului.

"La Spitalul Mioveni au loc constant acțiuni de dezinfectare a tuturor spațiilor exterioare din incinta și proximitatea pavilionului în care sunt tratați pacienții pozitivi cu SARS-CoV2. Sarcina este îndeplinită zi de zi, la intervale regulate, de o echipă din cadrul SC Servicii Generale Mioveni, care acționează în perimetrul delimitat, cu substanțe biocide.
Totodată, pentru a crea un flux continuu fără riscul de a interacționa un pacient cu altul, în curtea spitalului a fost amplasat un al doilea cort de triaj, în care medicii și asistenții vor prelua persoanele care se prezintă la spital și vor efectua trierea pacienților și analiza cazurilor.", a declarat primarul Mioveniului, Ion Georgescu