Dosar penal pentru primarul Georgescu și medicul Trăilă

Pare incredibil că fix celor doi oameni care au adus cel mai mare ajutor în Argeș în lupta cu coronavirusul cineva s-a gândit că ar merita să li se facă  dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Primarul Ion Georgescu și medicul Trăilă au fost cei care au reușit în timp record că amenajeze și să pună în funcțiune un spital Covid,  nu cu paturi din carton așa cum ne arăta președintele pe la televizor, ci cu saloane, aparatură și personal medical.

Tot aici au fost aduse femeile care aveau nevoie de servicii de maternitate și cel mai mare spital din Argeș căzuse pe brânci din cauza infecțiilor cu coronavirus.

Și pentru că a reușit să aducă gratuit  și aparate de testat Real Time PCR cu mult înainte de a ajunge cel de la SJU Pitești pentru care s-a dat un morman de bani din buget, primarul Georgescu, cred unii,  că ar merita dosar penal că ar fi zădărnicit combaterea bolilor.

Totul a pornit de la o gafă majoră a celor din Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, care, din motive numai de ei știute, au cășunat pe noul spital din Mioveni la care nu au avut nicio contribuție , ba unii chiar strâmbaseră din nas la această investiție. În urmă cu zece zile, primarul Ion Georgescu a primit, sub semnătura comandantului adjunct, Gabriel Gherghe ordonanța de începere a urmăririi penale și solicitările de înscrisuri.

Primarul Ion Georgescu a declarat, într-o emisiune de la Antena3 Pitești  că știe care e personajul care, în plină criză sanitară,  știe să facă doar scandal. Poate ar fi momentul să cerem de la cei pe care îi plătim foarte gras să ne reprezinte interesele, să înceapă să muncească și să lase jocurile mizerabile și politicianiste.

Sursa foto Financiarpress.ro