Primarul din Bălilești a deschis o linie telefonică directă cu locuitorii comunei

Decizie intereantă a primarului comunei Bălilești, Victor Cătălin Turturică. Edilul a decis să aibă legătură directă cu locuitorii comunei și le-a pus la dispoziție un număr de telefon personal, astfel încât fiecare cetățean să poată avea acces în fiecare moment la primarul comunei.

Turturică a considerat că în felul aceasta reduce distanțarea fizică impusă de măsurile de combatere a coronavirusului, distanțare care ar putea crea disfuncționalități în ceea ce privește comunicarea cu locuitorii comunei, prețuită de primarul Victor Cătălin Turturică.

Edilul își anunță locuitorii că pot transmite mesaje și fotografii cu privire la orice problemă care apare în comunitate, dar și viziuni cu privire la investițiile necesare pentru dezvoltarea localității. Primarul Turturică consideră că prin această decizie, relaționarea dintre locuitori și primar nu mai poate fi restricționată de distanțarea socială. Numărul de telefon pus la dispoziția locuitorilor din comuna Bălilești, de primarul localității, Victor Cătălin Turturică este 0756139595