Dacă nu mai merg plăcuţele suedeze, Sorin Apostoliceanu le scoate piteştenilor ochii cu tramvaie şi spitale metropolitane . Aşteptăm o staţie orbitală la Piteşti

Politicienii par a  nu mai avea nicio limită când vine vorba de promisiuni electorale. Ajung, astfel, să arunce în ochii alegătorului proiecte abracadabrante, chiar jignitoare pentru mintea oricărui votant.

Nici nu au fost în stare să delimiteze zona metropolitană, şi vă aduceţi aminte zecile de discuţii despre acest subiect din acest an,  că vine candidatul PNL la Primăria Piteşti să ne vorbească despre proiectele lui. Nu ştim ce l-a oprit, timp de patru ani, să vină măcar cu un proiect prin care Piteştiul să nu mai fie invadat de gunoaie, dar dacă vreun piteştean are de gând să-l voteze, Sorin Apostoliceanu îi promite tramvaie în zona metropolitană şi spitale metropolitane.

Când citeşti programul lui Apostoliceanu chiar îţi vine să te întrebi  - ce-ai fumat, biete?

O fi Apostoliceanu vreun Aladin sau vreo Samatha şi noi nu am aflat între timp?

Să nu uităm însă că, atunci când Aladin a găsit comoara, vrăjitorul i-a dat un şut în fund şi i-a închis uşa în nas.

De ce nu ar face şi o staţie orbitală la Piteşti că tot îi plac lui Apostoliceanu SF-urile. Până una, alta, fostul viceprimar PSD, Sorin Apostoliceanu, fugit la PNL,  poate reuşeşte să ne spună ce-a făcut timp de 4 ani la Primărie. Sigur, în afară de a încasa un salariu generos din banii contribuabililor. Să nu ne spună că nu a fost lăsat, căci vine firesc întrebarea - de ce nu ţi-ai dat demisia dacă tot erai animat de dorinţe, fie ele şi fanteziste? De ce nu ai ţipat în cei patru ani că ai soluţii şi Ionică stă în calea lor.