Alimentare cu gaze în Clucereasa

Nu, nu este vorba despre o promisiune electorală, ci de o realitate  din mandatul primarului Ion Georgescu.

Proiectul de realizare a rețelei de alimentare cu gaze la Clucereasa a început în luna aprilie și până în prezent au fost introduși  6,285 de kilometri de rețea.  Este încă proiect promis de primarul Georgescu și devenit realitate. Lucrările la rețeaua de alimentare cu gaze naturale continuă pe străzile Viitorului și Prieteniei care vor fi finalizate zilele următoare. Următoarea etapă va cuprinde realizarea branșamentelor  În ciuda scandalurilor în care a fost târât intenționat primarul orașului Mioveni, acesta a reușit să își ducă la bun sfârșit proiectele promise. A preferat să își concetreze energia pe proiecte benefice locuitorilor din Mioveni și să își pună toată forța în binele comunității locale.

Perioada de campanie electorală în care candații nu fac altceva decât să umble cu promisiunile, Ion Georgescu a preferat să pună interesele comunității pe primul loc.

Numai cine nu are ochi de văzut și minte suficientă nu admite că orașul Mioveni a devenit unul dintre polii de putere ai Argeșului, cu nenumărate facilități pentru viața oamenilor, de la școli civilizate, grădinițe, creșe și până la infrastructură rutieră și de utilități. Primarul Mioveniului a reușit să ofere oamenilor o viață culturală dinamică, baze sportive și nu în ultimul rând un spital nou nouț cum nimeni nu a reușit vreodată în ultimii 30 de ani.

Pentru toate realizările lui și pentru felul civilizat, elegant și profesionist în care s-a implicat în criza sanitară, primarul Ion Georgescu merită să fie numit primarului anului 2020, poate cel mai greu an din ultimii 30 de ani .