Cristian Gentea - Am votat pentru un Pitești în care să ne placă să trăim

 

Cristian Gentea a votat, remarcând că la secția de votare la care a fost arondat tușul pentru ștampilă era insuficient. Nu este singura secție în care s-a semnalat acest lucru. Și la secția 81 Craiovei tușul pentru ștampila de vot nu era corespunzător. 

Cristian Gentea a spus că a votat pentru un Pițești în care fiecărui piteștean să-i fie drag să trăiască și i-a asigurat pe toți locuitorii orașului că vor fi mândri de orașul lor. 

Cristian Gentea a votat în Trivale, la Grădinița Micul Prinț și a fost însoțit de soția sa și de colegii de partid care au dorit să îi fie alături. 

Gentea a declarat la ieșirea din secția de votare că a votat pentru proiectul Pitești, un oraș în care îți place să trăiești și pentru o echipă de oameni profesioniști în toate domeniile de activitate, care pot să facă realizabil acest proiect.

Aș vrea să mulțumesc tuturor piteștenilor pentru că au apreciat decența campaniei electorale pe care am făcut-o noi și proiectul pe care l-am propus și îi asigurăm că îi vom face să fie mândri de orașul lor - a mai spus Cristian Gentea, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Pitești.