Alin Călinescu, candidatul PSD cu ifose de țoapă

PSD Argeș pare a fi hotărât să înlocuiască vechea gardă cu oameni tineri și profesioniști, dar are și scăpări. Vocea și talentul lui Alin Călinescu, managerul Centrului Cultural Mioveni, par a-i fi vrăjit pe social –democrați atunci când au decis să-l pună pe listele de candidați la Parlamentul României.

Alin Călinescu nu a ratat nicio ocazie de a spune cât de mult îl apreciază pe primarul Mioveniului, Ion Georgescu, dar astăzi a demonstrat că nu a înțeles și nu a învățat nimic de la el. Când vreodată l-o fi văzut Alin Călinescu pe primarul Ion Georgescu, plin de îngâmfare și cum de nu a auzit, el , om fin de la cultură, de vechiul proverb românesc care spune direct și fără ocolișuri că prostul nu e prost destul până nu e și fudul.

Alin Călinescu a venit la depunerea candidaturilor ca nimeni altul. Dacă, medicii candidați au venit singuri, modești și fără ifose, Alin Călinescu a venit la acest eveniment privat cu mașina Centrului Cultural și cu șoferul de aici. Adică, pe scurt, cu mașina de serviciu. Și parcă dorind să repete gogomănia lui Iohannis cu pardesiul aruncat pe mașină, Alin Călinescu, ca o țoapă întreținută, și-a dezbrăcat haina și și-a chemat șoferul să i-o ducă în mașină. Ne-am gândit să-i amintim că deocamdată nu are niciun merit și că o altă veche vorbă spune clar că omul îngâmfat este întotdeauna mic la minte și la suflet.

Sperăm că doar surpriza de a se vedea pe listele celui mai mare partid din țară l-a luat de cap și l-a umplut de îngâmfare prostească. Pe viitor, ar fi bine să-și folosească mașina personală când vine la evenimente politice. Nu de alta, dar chiar ne-am săturat de politicieni care uită că poporul e șeful și tot el îi și plătește.

Steluța Chiriță