Primarul Georgescu a luat măsuri pentru piețele agro alimentare

Dacă unii știu doar să închidă, alții se gândesc și la viața oamenilor și la bunăstarea lor  La Mioveni, primarul Ion Georgescu a luat o serie de măsuri pentru a păstra funcționale piețele din oraș, în așa fel încât agricultorii să își poate vinde marfa și locuitorii orașului să aibă dreptul de a alege produsele pe care vor să le consume.

"Pentru a crește siguranța cetățenilor și reduce riscul posibilelor infectări cu virusul SARS-CoV-2, în conformitate cu măsurile impuse de Ministerul Sănătățiia și Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Argeș, administrația locală a montat în Piața Agroalimentară din Mioveni panouri protectoare din pexiglas transparent care vor asigura separarea între comerciant și client.

De asemenea, au fost create culoare de deplasare, s-au marcat cu săgeți indicatoare căile de intrare/ieșire, s-au afișat materiale de informare privind măsurile de protecție.

În continuare, pentru a preveni infectarea cu virusul COVID19, vă rugăm să respectați toate măsurile de siguranță sanitară, impuse de autorități", a precizat primarul Ion Georgescu.