Plătit din bani publici, Sorin Apostoliceanu nu se prezintă la muncă

Print

Prin tertipuri la limita legalității, liberalii nu se ocupă de nimic altceva în pandemie decât de  acapararea posturilor de pe la stat.

Sorin Apostoliceanu a devenit, printr-o hotărâre a  Consiliului Local Domnești, controlat de un primar liberal, Ion Smădu,  consilierul edilului.  Nu pentru că ar fi băiat deștept și primarul Smădu  nu s-ar descurca fără el, ci pentru că liberalii vor să-l proptească în fucția de director la Ape prin detașare. Că așa știu liberalii să ia cu japca toate posturile de pe la stat.

Nu îi e suficient că ocupă un loc plătit din bani publici pe bază de carnet de partid, dar Apostoliceanu nici nu se deranjează să vină la serviciu.

Nici ieri, nici azi, Sorin Apostoliceanu nu a venit la muncă.  Ca să ascundă acest lucru, viceprimărița de la Domnești le-a condiționat redactorilor accesul în instituție cu un ordin de deplasare, demonstrând nu numai că e de rea credință, ci și că habar nu are care e rolul acestor ordine.

Nu cumva acest caz este și mai grav decât cazul pentru care Dragnea stă în pușcarie? Căci Apostoliceanu nu se duce la serviciu și e plătit din bani publici, exact cum s-a întâmplat cu angajatele de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman pentru care Dragnea a primit inchisoare.