Brădenii au ales bine primarul. Două proiecte foarte importante sunt pe punctul de a fi finalizate

Brădenii au demonstrat, la alegerile locale, că lozincile și minciunile electorale nu merită nicio osteneală și și-au bazat votul pe faptele candidaților. Și au gândit corect, căci iată, la două luni de la preluarea noului mandat, primarul comunei Bradu, Dan Stroe, anunță deja că două proiecte extrem de importante pentru brădeni sunt pe punctul de a fi finalizate.

"Dragi brădeni, două proiecte importante sunt aproape de finalizare. Vorbim despre introducerea canalizării pluviale pe strada Principală, porțiunea Târg - fosta moară și despre asfaltarea străzii Primăverii 5, acolo unde a fost amenajată și o parcare peste canalul colector.

În perioada următoare vor demara lucrările de asfaltare pe străzile Smeurei și Paltinului, contractele de execuție fiind deja semnate " – a precizat primarul Dan Stroe

 Și promisiunea din campanie a lui Dan Stroe cu privire la acordarea de stimulente financiare pentru copiii din Bradu care se nasc sau care merg la școala din comună, au devenit realitate.

"În ședința Consiliului Local ce a avut loc ieri am propus și au fost aprobate 2 proiecte de hotărâri pe care le-am promis în campania electorală, respectiv:

acordarea unui stimulent financiar în valoare de 500 de lei pentru copiii care se înscriu la școlile din Bradu;

acordarea unui stimulent financiar în valoare de 500 de lei pentru primul copil născut și de 1000 de lei pentru următorii copii născuți.

Aceste stimulente se vor acorda începând cu 1 ianuarie 2021", a anunțat primarul Dan Stroe