Domnule prefect, spuneți public care sunt acele activități ale angajaților Prefecturii care i-au expus infecției cu Covid 19 și care justificau sporul de 30%!

Ies la iveală acțiuni incredibile ale liberalilor care ne spun cu gura până la urechi că nu au bani de pensii, nu au bani pentru respectarea Legii salarizării unitare, nu au bani pentru copii și nu au bani decât pentru ei.

Angajații Prefecturii Argeș au primit un spor de 30% chipurile pentru acțiuni destinate combaterii pandemiei de Covid. Nu știe nimeni despre ce e acțiuni e vorba, căci tot ce știm cu toții e faptul că de la izbucnirea pandemiei angajații Prefecturii au fost baricadați în instituție.

În Argeș a fost prăpăd  în ceea ce privește infectările cu Covid, deci nu se poate vorbi despre niciun fel de acțiuni, ci doar de niște buzunare umflate ale angajaților din Prefectură, care au încasat bani frumoși pentru că au stat cuminți închiși în birouri.  Unii au participat activ la campaniile electorale, ascunzându-se în spatele unor conturi false prin care atacau pe toți care își exprimau nemulțumirea față de guvernarea liberală sau față de acțiunile unui prefect care a amendat în disperare argeșenii. Numai că aceste acțiuni nu au decât să le plătească liberalii din banii lor, nu din bani publici. Prefectul Soare se ascunde după o lege dată de guvernul care l-a pus destul de dubios în funcție și spune că el nu a făcut decât să o aplice, dar omite să spună concret care sunt acele acțiuni ale angajaților Prefecturii care i-ar fi expus la infecții cu coronavirus. Să nu vină însă să ne dea ca exemplu întrunirile politice care au adunat claie peste gramadă politrucii la un loc. Alea sunt acțiuni private și nu pot fi plătite din bani publici.

Așa că, domul prefect, plătit și el din bani publici, trebuie să dea o explicație cu privire la acțiunile celor din Prefectură, căci tot ce se știe e că s-au ascuns prin birouri și au clocit pe acolo în timpul pandemiei.