Primarul Gentea nu mai permite firmelor să execute proiectele pe bani publici cum o da Dumnezeu . Află de ce nu funcționează încă platformele de gunoi îngropate

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea se dovedește a fi un administrator de teren și nu unul care să stea la căldurică în biroul de la primărie. Trei proiecte de investiții care au încă probleme în a fi recepționate au fost astăzi verificate de primarul Gentea, care încă nu poate să se bazeze pe întraga structură a primăriei, căci viceprimari nu are nici acum.

Una dintre investițiile cu probleme este reprezentată de platformele de gunoi îngropate din cartierul Craiovei. Proiectul de investiții s-a încheiat în luna noiembrie 2020 și cuprinde 67 de containere îngropate, pe care firma care le-a executat le-a cam făcut după zicală las că merge și așa. Se pare însă că firmelor care erau obișnuite să facă lucrări de mântuială nu le mai merge cu primarul Cristian Gentea, pentru că edilul a decis să impute firmei toate disfuncționalitățile din proiect. Ca urmare, firma este obligată să facă, pe banii ei, toate remedierile, căci primăria nu are de gând să treacă cu vederea nimic.

Ba mai mult, primarul Cristian Gentea a spus că pe viitor a limita accesul tututor firmelor care s-au dovedit deja neserioase, la licitațiile pentru proiectele primăriei.

Explicațiile reprezentanților firmei nu au reușit să –l convingă pe primarul Gentea, aceștia uitând faptul că primarul actual al Piteștiului este inginer și nu poate fi dus de nas . Una peste alta, firma va trebui să facă toate remedierile necesare, căci primarul nu accepta niciun fel de rabat de la calitate.