Primarul Cristian Gentea a vrut să se asigure că proiectul de modernizare a zonei centrale se încadrează în grafic

Proiectul de reabilitare a zonei centrale a Piteștiului este unul moștenit de actualul primar al orașului de la fostul edil, Cornel Ionică. Cristian Gentea nu este încântat de acest proiect, dar vrea să se asigure că firma cosnstructoare respectă termenele asumate în contractul cu primăria. Ca urmare, edilul Piteștiului a fost în teren și a cerut reprezentantului firmei constructoare să ia toate măsurile ca proiectul să fie gata pe data de 20 februarie, așa cum e prevăzut în contract. Gentea nu are de gând să treacă vederea întârzierile din proiect și cere ca acestea să fie respectate.

Deocamdată, chiar dacă în spațiul public au apărut tot felul de informații cu privire la ritmul lent de realizare a lucrărilor, firma este în grafic și dă asigurări că proiectul va fi gata la termenul stabilit.

Desigur, există cârcotași de pe la alte partide care ba nu le place culoarea, ba critică materialele folosite pe motiv că ar fi din India sau China, fără să spună însă că toate țările occidentale iau produse din aceste țări. Una peste alta, primarul Gentea împreună cu city managerul, Lucrețiu Tudor verifică fiecare factură din acest proiect și refuză plata dacă există neconcordanțe între factură și ceea ce se găsesc în teren. O factură a fost deja retrimisă constuctorului pentru a fi refăcută, dar primăria nu are restanțe la plată în acest moment.