Performanțele lui Ludovic Orban au reprezentat motivul pentru care BJ al PNL Argeș și-a declarat susținerea față de fostul premier

 

E mai mult decât evident că în interiorul PNL se duc lupte pentru acapararea conducerii partidului, chiar dacă ramura Rareș Bogdan a fost pusă, pentru un timp,  cu botul pe labe în urma discuției lui Ludovic Orban cu Klaus Iohannis, președintele "apolitic", care nu a mediat niciun conflict la nivel de țară, dar face politică la greu în PNL.

Și cum președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu,  este susținut de Ludovic Orban nu e de mirare că liberalii din Argeș au declarat că  filiana argeșeană îl susține  pe Orban.

Motivul invocat de liberali e de-a dreptul fascinant. Liberalii din Argeș spun că au decis să-l susțină pe Orban ca urmare a marilor lui performanțe din poziția de prim ministru.

Care sunt acele mari performanțe pe care nu le vede nimeni?

În opinia liberalilor, una ar fi Ludovic Orban a menținut echilibrul economic și social al țării. Nu știm care e echilibrul pe care –l văd liberalii, căci datele oficiale arată un deficit de aproape 10 % din PIB și creșeterea datoriei țării la cote cum nu au mai existat până acum.

Nu a lipsit nici PE-SE- DEE din motivarea liberalilor privind susținerea lui Orban. Dacă nu știați, Orban ne-a salvat să nu fim dați afară din UE, căci PE –SE –DEEE amenința , în viziunea liberală, să separe România de restul UE.

Nu, nu există nicio tovărășie în cadrul PNL Argeș, niciun grup de interese care să –l susțină pe Orban. Doar dorința de a dezvolta România îi frământă pe liberalii argeșenii și doar Orban poate să facă acest lucru.