Vineri, 26 februarie, de la ora 11.30, invitat la Centrul Cultural Mioveni va fi actorul Alex Bogdan!

Print

Centrul Cultural Mioveni organizează vineri, 26 februarie, un nou eveniment cultural-educativ și de dezvoltare personală.

Astfel, de la ora 11.30, carismaticul actor Alex Bogdan va fi prezent în sala mare a Centrului Cultural, unde va susține cursul “Influența în mediul online”.
Carismatic și extrem de talentat, Alex Bogdan este emblema noii generații de actori de comedie.
Alex s-a născut pe 24 ianuarie 1986 la Târgu-Ocna, unde, de altfel, a absolvit Colegiul Naţional „C. Negri”. A urmat apoi Universitatea Hyperion, secţia actorie, în 2008. Tot Alex Bogdan a făcut sport de performanţă şi deţine, din 2001, recordul naţional la octatlon. A jucat în serialele tv “Mondenii”, “Mangaliţa” şi a prezentat emisiunile “Fii pe fază” şi “Cronica Cârcotaşilor”.
Actorul care are studii de regie şi un master în Arta Actorului la UNATC a putut fi văzut performând pe scenele celor mai importante teatre din Bucureşti: Odeon, Teatrul Naţional, Teatrul de Comedie. Din 2017 a devenit actor al Teatrului Mic din capitală.
Evenimentul se va desfășura în parteneriat cu Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” Mioveni, iar prezenţa publicului în sală va fi în limita a 30% din capacitatea sălii, respectând toate normele sanitare în vigoare.
Acest curs motivațional va fi disponibil și online, iar cei care doresc să participe se pot înscrie printr-un mesaj privat pe pagina de facebook a instituției (https://www.facebook.com/centrulculturalmioveniro) cu datele de contact, până vineri, 26 februarie , orele 10.00.