Inspectoratul de Poliţie Argeş îşi deschide porţile

Print
Se împlinesc 195 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române Moderne şi ca urmare, marţi, 21 martie, între orele 9.00 şi 11.00, Inspectoratul de Poliţie Argeş îşi deschide porţile pentru a fi vizitat de elevi şi preşcolari care vor fi întâmpinaţi de poliţiştii Serviciului Rutier, Criminalistic şi ai Serviciului de Acţiuni Speciale. Manifestprile dedicate împlinirii a 195 de ani de existenţă continuă miercuri cu Cupa Presei la TIR care se va desfăşura în poligonul Budeasa iar joi IPJ Argeş îşi prezintă, pe platoul Casei de Cultură Mioveni, tehnică pe care o deşin cele trei servicii menţionate mai sus.
După această prezentare, pe stadionul Nicolae Dobrin se va desfăşura Cupa Ziua Poliţiei la Fotbal, meci în care se întâlnesc poliţiştii de la IPJ Argeş şi procurorii de la Parchet.
Activitățile se încheie vineri, 24 martie 2017, începând cu orele 12.00, când polițiștii argeșeni vor defila cu tehnica Inspectoratului de Poliție Județean Argeș pe traseul Piața Primăriei — Piața Vasile Milea din municipiul Pitești.