Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti aniversează Ziua Mondială a Apei – 22 martie

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită anual la data de 22 martie, este un eveniment care aduce în centrul atenţiei diferite aspecte legate de apă, de preocupările şi provocările în gestionarea resurselor de apă. 

În fiecare an, Ziua Mondială a Apei are o temă distinctă. Anul acesta, la cea de-a 25-a aniversare, tema este „Ape uzate“ şi se referă la reducerea şi reutilizarea apelor uzate, punându-se accent atât pe perceperea acestora ca o resursă valoroasă în economie, cât şi pe gestionarea lor în condiţii de siguranţă, ca o investiţie eficientă în sănătatea oamenilor şi a ecosistemelor. Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti continuă activităţile dedicate Zilei Mondiale a Apei şi în acest an, organizând două acţiuni în cadrul Programului Educaţional Piky, şi anume:

-  concursul de creaţie literară „Totul pentru o apă curată“, participanţi fiind elevi din clasele I-XII de la unităţi de învăţământ din judeţul Argeş. Premierea elevilor câştigători va avea loc în data de 22 martie 2017, ora 11, la Biblioteca Judeţeană „Dinicu Golescu“ Argeş.

            - Zilele Porţilor Deschise - în perioada 22 - 24 martie 2017 grupuri de elevi şi cadre didactice vor vizita Uzina de Apă Budeasa şi Staţia de Epurare Piteşti, în baza programărilor realizate.