Risc mare de avalanşă în Munţii Făgăraş. Toate traseele montane din judeţul Argeş sunt închise din cauza instabilităţii stratului de zăpadă şi a vremii nefavorabile.

Urmare a ninsorilor din ultimele 24 de ore, stratul de zăpadă la Bâlea Lac și la Cota 2000 Transfăgărășan, măsoară 154 cm. Zăpada a fost viscolită spre văi, astfel încât, în zona cabanei Capra, la 1550 m altitudine, stratul proaspăt nins atinge 30 cm.
Riscul de avalanşă este de  gradul 4, la altitudini peste 1700 de metri, astfel că toate traseele montane din judeţul Argeş, sunt și vor rămâne închise.
 
Salvamont Argeş atențioează  schiorii de free ride si pe cei care practică schiul de tură că, în următoarele zile, riscul de avalanșă va fi mare, întrcât  zăpada depusă la altitudinea de 2000 de metri este  troienită  şi ca urmeare există formațiuni instabile, care se pot desprinde chiar și la încărcări ușoare sau  spontan.
            Sfatul Salvamont Argeş pentru cei care îşi vor petrece sejurul în zona montană argeşeană este să nu încerce să urce pe traseele închise şi să ceară informaţii salvatorilor montani din zonă sau la Dispeceratul National Salvamont, formând 0SALVAMONT.