Ne pregătim de vacanța de 1 Mai. Află cum va fi vremea

Vremea va fi instabilă în ultimele zile din aprilie, dar și pe 1 mai. Pe arii exstinse va ploua mai ales pe 28 și 29 aprilie.
Estimările realizate de Centrul European pentru prognoze arată că ultima săptămână din aprilie va aduce vreme caldă, cu temperaturi maxime de până la 23 de grade.
Dar, spre sfârșitul săptămânii și pe 1 mai, vremea va fi instabilă, temperaturile vor fi în scădere. Precipitații vor fi mai ales pe 28 și 29 aprilie.
În Muntenia, inclusiv în Argeș, între 24 și 28 aprilie, procesul de încălzire a vremii va fi semnificativ, media temperaturilor maxime urmând să ajungă la 23 de grade Celsius, iar cea a minimelor până la 7 — 8 grade. Între 29 aprilie și 1 mai, maximele vor scădea, însă, spre 17 — 18 grade. În perioada 2 — 7 mai, temperaturile maxime se vor situa, în medie, între 18 și 21 de grade, valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, iar media temperaturilor minime va ajunge să atingă 9 — 10 grade, în timpul celor mai calde nopți. După data de 27 aprilie vor fi condiții de ploi, mai ales averse, aproape în fiecare zi, dar cele pe arii mai extinse și izolat importante cantitativ au probabilitatea mai mare de realizare pe 28 și 29 aprilie, când vor fi posibile și descărcări electrice.