A fost lansată oficial aplicaţia Onechat Messenger, aplicaţie realizată pentru prima dată în lume de IT-ştii din Piteşti

Astăzi a fost lansată oficial şi pentru prima dată în lume, o aplicaţie cu ajutorul căreia se poate comunica fără internet şi în deplină siguranţă. Este vorba despre aplicaţia Onechat Messenger pe care IT-ştii piteşteni au reuşit să o facă funcţională, după mai multe încercări eşuate ale IT-ştilor din toată lumea. Aplicaţia este gratuită şi nu necesită costuri suplimentare pentru operatorii de telefonie sau pentru clientul Onchat Messenger. Este un moment important pentru piaţa IT din Piteşti întrucât aplicaţia, unică în lume, are o serie de caracteristici pe care nu le mai asigură o altă aplicaţie. Printre acestea se numără securitatea,  căci a fost dezvoltată o codare militară care nu a putut fi decriptată nicioadată. În acest fel toţi utilizatorii sunt protejaţi de atacuri, hancking sau intruziuni. Mesajele nu sunt stocate nici pe servere şi nici pe dispozitivele mobile ceea ce înseamnă că intimitatea este asigurată 100%, la alegerea utilizatorului mesajele sunt şterse în 10 până la 60 de secunde.
Offline Communication Local Chat este modul în care oricine poate socializa cu oamenii din vecinătate fără nicio conexiune la internet, conectarea făcându-se prin Bluetooth , WI -Fi sau Hotspot. Se pot înregistra şi trimite mesaje video, voce direct din aplicaţie, orice tip de fişier, indiferent de mărimea acestuia, fotografii şi se pot face desene folosind doodle. Este o aplicaţie extrem de eficientă pentru oricine dar mai ales în cadrul firmele pentru comunicare între compartimente. 
 
ONECHAT Messenger este un produs românesc, sigur, efficient şi de importanţă internaţională. Aceasta aplicaţie vine să confirme încă o dată că IT-ştii români sunt extreme de buni şi că la Piteşti s-au putea dezvolta pe viitor o adevărată industrie IT.