SPIRITUL SĂRBĂTORILOR S-A INSTALAT ÎN MIOVENI, CU LUMINIŢE ŞI MULTĂ BUCURIE

Sâmbătă, 5 decembrie, o mulţime de locuitori ai orașului, dar şi din împrejurimi, au asistat la aprinderea iluminatului public ornamental pentru sărbătorile de iarnă și a beculeţelor din Bradul de Crăciun.
Numărătoarea inversă a început cu câteva secunde înainte de ora 17.30, tonul fiind dat de viceprimarul Aurel Costache şi directorul S.C S.Ed.C Mioveni, Nicolae Tudose, care au început să numere cu voce tare, acompaniaţi de o mulţime de cetăţeni, adunaţi în jurul bradului: 10, 9, 8.... 4, 3, 2, 1!
Aprinderea luminiţelor în bradul de 30 de metri a fost întâmpinată de cei prezenţi cu urale şi exclamaţii de bucurie, oamenii pozându-se cu el, pentru a păstra o amintire a acestui moment, devenit o tradiţie la Mioveni. De asemenea, printre cei prezenţi s-au numărat şi senatorul Şerban Valeca, directorii de instituţii din oraş, consilieri locali şi judeţeni, precum şi Moşul cel darnic.
Alexiei Niculae, câștigătoarea Trofeului  (la categoria ei de vârstă) ”Laleaua de Aur”, din acest an a încântat publicul cu un recital de excepţie.