Incendii în noaptea și în ziua de Crăciun

Nici în ziua de Crăciun pompierii de la ISU Argeș  nu au avut o perioadă liniștită. Ei au fost nevoiți să intervină pentru stingerea mai multor incendii, unele provocate în mod intenționat.  

Chiar în ajunul Crăciunului, la ora 18.21 coșul unei pensiuni din satul Bratia, comuna Berevoești a luat foc din cauza faptului că proprietarul pensiunii a neglijat coșul de fum pe care l-a lăsat plin de funingine. De aici a pornit incendiul care a fost stins de un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă.

Un alt incendiu a izbucnit la un magazin din Mioveni, chiar în ziua de Crăciun, în jurul orei 11.00. Și în acest caz tot neglijența umană a fost cauza declanșării incediului la care au intervenit echipajul de pompieri, dar și un echipaj SMURD.

La Pitești, în ziua de Crăciun au izbucnit trei incendii, toate în zonele cu vegetație uscată, din cauza folosirii focului deschis . La Topoloveni însă, incediul de vegetație uscată a fost declanșat  în mod intenționat. Este vorba despre incendiul de pe strada Mihai Mihail care a fost stins ca urmare a intervenției pompierilor din Topoloveni, care au acționat cu o autospecială cu apă și spumă.