Iubirea necondiționată există și e gata să vi se ofere

Vă facem cunoștință cu Sasha și cu Bubu. Sunt veseli, nu se supără niciodată, nu vă întorc spatele niciodată și indiferent ce ați face vă iubesc necondiționat. Nu le e niciodată prea greu să vă facă pe plac și întotdeauna găsesc resurse să vă facă bucurii. Au venit pe lume în urmă cu trei luni și chiar dacă soarta a fost dură pentru ei, cei doi frățiori blănoși sunt gata să ierte răutățile celor care i-au condamnat la frig și foame și să  înceapă o nouă viață alături de cei care știu că adevărata binecuvântare o aduc animalele. Sasha și Bubu sunt doi căței cu ochi jucăuși și cu multă dragoste de dăruit care îi așteaptă cu multă emoție pe acei oameni care au nevoie de dragoste necondiționată.

Aflați  la Adăpostul Serviciului de Ecarisaj al SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL, cei  doi caută o familie care să îi  adopte și pe care să o iubească cu un devotament total.

Aici  veți găsi alte 350 de animale, care sunt adăpostite,  hrănite, deparazitate și îngrijite.

Cetățenii care doresc să devină stăpânii acestor patrupede iubitoare pot vizita Adăpostul, de luni până vineri, între orele 10.00 - 14.00.

Pentru informaţii şi adopţii puteţi suna la numărul de telefon: 0736.002.557.