Dosar clasat în cazul fetei căreia i s-a prăbușit în cap tavanul pasajului din Pitești! Motivul: rănile nu au fost suficient de grave!

Incidentul s-a petrecut în data de 14 mai 2017 și de atunci și până acum dosarul a fost cercetat pe rând de Poliția Pitești și apoi de Parchetul Judecătoriei Pitești . este vorba despre un dosar de cercetare penală care a fost deschis de Poliția Pitești după ce o bucată de 6 metri pătrați din tavanul unui apsaj subteran din Pitești a căzut în capul unei adolescente care a suferit răni la cap și la picioare.

Pe motiv că rănile nu au fost suficient de grave și după 9 luni de cercetări, s-a decis clasarea dosarului. Părinții fetei sunt stupefiați de această decizie a procurorilor și spun că deschid acțiune pe latură civilă.

Între timp și Poliția a mai deschis o anchetă care vizează calitatea lucrărilor din pasaj..

În ultimii ani, municipalitatea a cheltuit aproape 80.000 lei doar pentru înlocuirea panourilor din sticlă de la pasaj cu panouri de policarbonat aduse tocmai din America.  Pasajul însă a făcut nenumărate probleme în tot acest timp- de la blocarea scărilor rulante, la infiltrații și panouri sparte .