O aniversare cu efecte miraculoase

Pe 20 martie, acum 22 de ani viața unei femei s-a schimbat. A devenit mamă și fericirea ei s-a îndreptat către  ființa căreia i-a dat viață. Este vorba despre Argentina Culcuș, una dintre cele mai fericite și mai împlinite mame, căci o are lângă ea pe Ioana, fata care a reușit în viață și care dăruiește frumusețe celor din jur cu foarte multă generozitate.

Pe 20 martie Ioana împlineşte 22 de ani iar pe 15 martie ‘’Ioana Duţă Studio’’ afacerea pe care aceasta o conduce împlineşte 2 ani. Doi ani, în care Ioana este o femeie cu adevărat  împlinită . Conduce o afacere de succes, este căsătorită cu arbitrul de fotbal Robert Avram şi au un băieţel de 11 luni.

Joi, 15 martie, de la ora 15,00,sub  motto-ul : ”Noi îți prețuim frumusețea!”.  Ioana Avram vă invită să sărbătorim împreună doi ani de frumos.

Pe lângă tradiţionalul pahar de şampanie şi delicioasele prăjiturele, Ioana Duţă Studio vă va prezenta cel mai inovator aparat de înfrumuseţare Oxygenera care funcţionează cu oxygen baric. Oxygenera, este cel mai performant aparat facial

Estompează ridurile

Are efect de lifting facial

Hidratează foarte bine faţa

Oxigenează celulele în profunzime

Activator de collagen şi elastină

Reface tonusul şi elasticitatea pielii cu până la 70%

Acesta este un sistem revoluţionar destinat ridurilor care înlocuieşte tratamentele invazive cu botox sau acid hyaluronic

Ioana, vă va prezenta şi noua ofertă la serviciile de înfrumuseţare:

Dermopigmentare -  sprâncene, ochi, buze

Si paramedicale

Salonul  Ioana Duţă Studio îl  găsiţi la adresa:

 Str. Gheorghe Șincai, bloc P11, Sc C, parter, vis-a-vis de Bazinul Olimpic Piteşti

Telefon: 0721.333.944