27 de gospodării, 11 case, mai multe subsoluri de bloc și drumuri din Argeș au fost inundate în urma ploilor din ultimele ore

 32 de pompieri de la ISU Argeș sunt în teren și evacuează apa din locuințe sau curți . Circulația rurieră se desfășoară cu dificultate pe DN & în localitatea Ștefănești și pe mai multe drumuri județene din cauza șuvoaielor de apă.

 

 Mai multe gospodarii si locuinte din noua localitati argesene au fost inundate, marti, in urma precipitatiilor abundente.

 

 Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arges, interventiile au loc in comunele Bradu, Calinesti, Stalpeni, Rociu, Izvoru, Poiana Lacului si Titesti, precum si in orasele Stefanesti, Costești și Pitești.

 Sunt afectate 27 de gospodarii, 11 case. Se intervine în teren cu 8 autospeciale și 7 motopompe. Circulația se desfășoară cu dficulate pe drumul national  șapte , în localitatea Ștefănești din cauza șuvoialor care au trecut de șanțuri și au ajuns pe carosabil . A fost necesară intervenția pompierilor și la două blocuri din Pitești al căror subsol a fost inundat.