Un argeșean a ieșit să pescuiască într-un crater din șosea

Comuna Rucăr ar trebui să fie una dintre cele mai frumoase comune din Argeș. Istoria sa, dar și peisajele de o frumusețe aparte ar trebui să facă din această localitate un loc turistic deosebit având în vedere că , culoarul Rucăr _Bran a fost decretat ca fiind una dintre cele mai frumoase zone din țară.

Dacă natura a fost generoasă, edilii au avut grijă să o schimonosească printr-o infrastructură rutieră dezastruoasă.

Toate drumurile din comuna Rucăr sunt făcute praf. Gropile din asfalt sunt atât de mari încât s-au format, după ploaia din ultimele zile, mici iazuri.

În semn de protest față de felul în care autoritățile locale și județene  înțeleg să întrețină drumurile, un rucărean a iești să pescuiască într-un crater format în șosea.

Primarul comunei Rucăr, Ionel Dulamă a întărit cele aratate de rucărean protestatar, spunând că nu e vorba doar de un drum din comună aflat într-o astfel de stare, ci de 30. Ele vor fi reparate, dar nu prea curând , căci în comună mai întâi trebuie finalizate lucrările de canalizare și la final, când o fi acest final, se vor repara și drumurile. Până atunci, cine are chef să pescuiască, să meargă la Rucăr . Gropi se găsesc cu duiumul.