BAZA DE AGREMENT BEMO a intrat în renovare

Baza de agrement din zona BEMO va fi redeschisă publicului în mai puțin de o lună. Așadar, Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni a început lucrările anuale de revizie a bazinelor, reamenajarea și igienizarea spațiilor verzi, lucrări de reparație și întreținere la locul de joacă și a dușurilor exterioare.

 

 

 Printre facilitățile și serviciile oferite în cadrul bazei de agrement se numără: bazine pentru adulți și pentru copii, plajă, wi-fi, șezlonguri, terase, spațiu de joacă pentru cei mici, asistență medicală, serviciu salvamar și serviciu de pază și ordine publică. Pentru întreținerea gazonului funcționează un sistem de irigare pentru a păstra iarba în permanență proaspătă, iar apa din piscine este curățată cu ajutorul unui aspirator special. De anul trecut terasa a fost extinsă și au fost montate camere pentru supraveghere video.

Ștrandul se află în administrarea S.Ed.C. Mioveni, iar deschiderea este programată pentru data de 1 iunie, în funcție de condițiile meteo. Conducerea societății anunță că tarifele practicate în acest sezon vor rămâne aceleași de anul trecut. Revenim cu detalii imediat ce va fi stabilită o dată exactă pentru deschidere.