Salonul Viva Studio, preferat de cele mai multe doamne și domnișoare, s-a mutat în casă nouă

Orice doamnă și domnișoară care a trecut pragul salonului de înfrumusețare Viva Studio a remarcat că profesionalismul este atributul principal al celor care fac adevărate miracole.  Frumusețea este scopul fiecăruia dintre noi, iar profesioniștii care lucrează la Viva Studio sunt atât de bine instruiți în estetică încât se poate spune despre ei că sunt adevărați vrăjitori. Și au decis că pentru confortul clienților merită orice efort. Așa că, salonul Viva Studio s-a mutat într-un spațiu intim, dotat cu aparatură profesională de top, produse profesionale de make-up și hair-stayling. Toți clienții care au trecut pragul noului sediu al Viva Studio au fost primiți cu o cupă de șampanie și cu un candy bar. Nu au uitat să le prezinte din nou pe profesionistele în estetică- Florentina, Nicoleta și Cristina sunt  hair styliștii din  mâinile cărora părul devine mătase, orice coafură este posibilă și orice culoare devine realitate.

Adriana și Dana sunt cele care au grijă ca manichiura și pedichiura  să fie impecabilă, iar make –up-ul este asigurat de Silvia, artistul care știe că orice femeie este frumoasă dacă știi cum să o pui în valoare. La primire este Alina, omul care se remarcă prin organizare și bucurie.

V-am prezentat poate cei mai buni esteticieni din Pitești . Vă spun acum și unde s-a mutat salonul preferat al doamnelor și domnișoarelor- Viva Studio vă așteaptă pe strada Sf Vineri nr 36 într-o atmosferă perfectă.