Distracție, spectacol și invitați surpriză la Zilele Orașului Costești!

Costești este, într-adevăr, capitala sudului în aceste zile, Zilele Orașului atrăgând oameni din mai multe localități din zonă. Programul făcut de Primărie pentru sărbătorirea celor 50 de ani de existență ai orașului a atras  foarte mulți tineri, veniți în centrul Costeștiului pentru a se distra și a profita de zilele libere și de vremea bună. Atmosfera a fost încinsă vineri seara de artiștii care au urcat pe scena din parcul din fața Primăriei. Unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din Argeș, Nicu Paleru, i-a încântat pe cei prezenți, indiferent de vârstă. Olguța Berbec, Violeta Constantin și alți artiști îndrăgiți au contribuit la reușita zilei. Spectacolul s-a încheiat la miezul nopții, cu un spectaculos foc de artificii.

Terasele amenajate în parcul din zona centrală  au fost pline în ziua spectacolului, costeștenii și vecinii lor, din sudul județului, bucurându-se de o sărbătoare plină de voie bună. Berea și preparatele la grătar au fost la mare căutare, iar copiii au avut, la rândul lor, locuri special amenajate pentru a-și petrece timpul în cel mai distractiv mod cu putință. Distracția continuă tot weekendul, pe scenă evoluând formațiile prezente la festivalul național de muzică ușoară și dans modern Floare de Castan”.

Ieri au ținut să fie alături de costeșteni foarte mulți oameni politici și din administrația locală. Primarul Ion Baicea i-a avut alături pe mulți colegi din PNL, primari, consilieri județeni, parlamentari și consilieri locali. Împreună cu viceprimarul Florin Sandu și colegii consilieri din Costești, primarul Baicea s-a bucurat de prezența printre costeșteni a liderului PNL, Ludovic Orban. Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, nu putea să lipsească, acesta venind cu liberali din tot județul.

“Copiilor care sunt aici, în piața aceasta, le urez multă sănătate și <<La mulți ani!>> de 1 iunie! Mă bucur că subntem în seara asta aici, când sărbătoriți 50 de ani de la declararea Costeștiului ca oraș. Orașul a progresat și vreau să-i urez succes în continuare domnului primar. Aveți nevoie de un primar care să aibă grijă de dezvoltarea orașului. Noi, liberalii, vrem să ne implicăm pentru că zona de sud a județului a fost lăsată în urmă. E nevoie de o implicare mai mare a politicienilor, trebuie ca ei să se gândească și la zona de sud a județului Argeș. De aceea l-am invitat în această seară aici pe dl Ludovic Orban, care sperăm să ajungă prim-ministru al României și care, când PNL va fi la guvernare, să ajute această zonă și orașul Costești.  Vă urez <<La mulți ani!>>, costeșteni!”, le-a spus președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, celor prezenți la eveniment.

“Sunt 50 de ani de când Costeștiul a fost declarat oraș. Vă mulțumesc că sunteți atât de mulți și că sărbătorim împreună! Tot ce s-a făcut aici, s-a făcut pentru dumneavoastră. Noi n-am fi aici dacă n-ați fi dvs! Le urez <<La mulți ani!>> și celor din comunele din jur, din sud. Vreau să le mulțumesc colegilor primari, parlamentarilor  și domnului Ludovic Orban, care a avut plăcerea să fie astăzi lângă noi. Am avut un moment de emiție, cu acele picături, dar în Costești sunt oameni buni și a fugit și ploaia. La mulți ani, Costești!”, a transmis de pe scenă primarul Ion Baicea.

Ludovic Orban a fost o prezență surpinzătoare, mulți dintre cei veniți la sărbătoarea orașului Costești având ocazia să dea mâna și să schimbe câteva vorbe cu președintele PNL. 

(vezi discursul său către costeșteni aici:  http://contraataculargesului.ro/index.php/politic/8202-vezi-mesajul-lui-ludovic-orban-pentru-costesteni-chiar-de-ziua-lor ).