Yildiz Entegre- precizări despre tânărul care a suferit un accident de muncă

Compania Yildiz Entergre România regretă accidentul în care a fost implicat unul dintre angajații furnizorului ​Agro Ugur Ferhat SRL, delegat pentru a executa o lucrare de ​montare a instalațiilor​ pe șantierul companiei. În acest moment, reprezentanții Yildiz Entegre România își îndreaptă întreaga atenție către monitorizarea stării de sănătate a tânărului și investigarea condițiilor în care s-a produs accidentul.

Din cercetările făcute la locul accidentului în primele ore de la producerea sa reiese că bărbatul, în vârstă de 19 ani, este angajat cu forme legale al companiei​ Agro Ugur Ferhat SRL. Acesta purta echipamentul prevăzut de lege în condițiile de lucru din acel moment și a fost instruit pentru respectarea normelor de protecție a muncii pe șantier. Condițiile de lucru prevăzute în fișa postului au fost respectate atât de angajator cât și de compania noastră. Înțelegem situația extrem de dureroasă a familiei și suntem deschiși pentru a colabora cu autoritățile pentru rezolvarea cât mai rapidă a cercetarii.

                "În acest moment, toate gândurile noastre se îndreaptă către tânăr și familia sa, pe care o asigurăm de tot sprijinul nostru. Vom depune toate eforturile pentru a susține recuperarea cât mai rapidă a sănătății tânărului. Facem tot posibilul pentru ca situația în care a fost creat accidentul să fie foarte clară și transparență pentru organele abilitate și colaborăm cu furnizorul pentru a pune la dispoziție documentele necesare" a declarat Valeriu Parvu, Human Resources Manager al Yildiz Entegre România.  ​