Eleganță, pasiune, performanță la Norberto Fashion

Se spune că oamenii care reușesc în viața se recunosc între ei atunci când drumurile pe care  le străbat în drumul lor către perfecțiune se întâlnesc.

În 1993 pe piața din România, pe atunci în plin declin, cu o instabilitate economică majoră, o firmă sută la sută românească, clădită pe multă pasiune, dăruire și câteva mașini de cusut. Puțini ar fi crezut că în timp tot ce producția  din România cădea precum piesele de domino, o mână de oameni ar putea să reușească să cucerească o piață dominată de importuri, cele mai multe de slaba calitate și ieftine.

Vorbim despre o firmă consacrată în acest moment, care are un cuvânt greu de spus în industria modei, o firmă care crează modele impecabile și folosește materiale de cea mai bună calitate. Este vorba despre firma Viada, partenerul magazinului Norberto Fashion deschis în urmă cu câteva luni în galeriile Auchan Bradu.

La Norberto Fashion brand-ul Viada face legea modei și o face atât de bine încât calitatea produselor poate fi remarcată și de un novice în domeniul modei.

La Norberto Fashion găsiți îmbrăcăminte pentru femeile care își  cunosc valoarea, pentru bărbați puternici și eleganți, dar și pentru copii. E sezonul balurilor de sfârșit de an și orice adolescent ar vrea să lase o impresie memorabilă în seara balului. Norberto Fashion este soluția pentru un a fi unic și a impresiona prin eleganță.

Magazinul Norberto Fashion se află în galeriile  Auchan Bradu și nu veți regreta nicio clipă alegând o piesă vestimentară de la Norberto Fashion.