Lista de priorități a primarului din Dârmănești

Pe scurt, Emilian Ciolan, omul pe care comunitatea din comuna Dârmănești –Argeș l-a ales să o reprezinte timp de 4 ani, are ca obiectiv general modernizarea comunei. Ar părea o noțiune abstractă, dar primarul Ciolan știe de unde trebuie să înceapă acest proces și cum să continue. Pe lista scurtă și urgentă de priorități se află infrastructura comunei, care are nevoie de o serie de lucrări de modernizare. Prima lucrare care intră în execuție este ‟drumul lui Negoiță‟ cu o lungime de 600 de metri și care are nevoie urgentă de modernizare.

Bisericile sunt și ele pe lista de priorități a primarului. Acesta a alocat pentru cele 3 biserici din comună, din bugetul local, 1 miliard de lei vechi și are nevoie ca la rectificarea bugetară, Consiliul Județean Argeș să sprijină comunitatea din Dârmănești cu fonduri necesare finalizării lucrărilor începute la sala de sport de la școala din localitatea.

În felul acesta, primarul comunei Dârmănești a cuprins principalele nevoi ale comunității pe care o administrează, urmând ca, după finalizarea acestor proiecte, să fie demarate noi lucrări de modernizare a comunei.