Cu ce se mai ocupă Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Argeș

De la Casa de Asigurări de Sănătate sunt decontate cheltuielile cu sănătatea românilor, bani care vin fix din buzunarele acestora . Pe site-ul instituției există domenii alocate raportului de activitate al Casei de Asigurări de Sănătate Argeș, dar și achizițiilor publice. Se pare că sunt două segmente cel puțin sensibile pentru conducerea CAS Argeș, căci nu mai există raport de activitate din anul 2014 ca și cum atunci brusc a fost întreruptă activitatea instituției, iar la achiziții publice pagina este cât se poate de goală.

Nici la categoria declarații de avere nu s-a înghesuit nimeni de la Casa de Asigurări de Sănătate Argeș să respecte legea. Cu un astfel de comportament nu e de mirare că în sistemul sanitar românesc domnește un haos de nedescris deși înghite sume enorme de bani, care ar fi folosite eficient și nu s-ar mai sifona prin diverse conturi, românii ar putea beneficia de servicii medicale apropiate celor din Vest.

Pe scurt, site-ul oficial al CAS Argeș reflect foarte bine dezmățul din sănătate făcut pe buzunarele și viața românilor.