Spitalul Militar din Pitești pornește caravana medicală

În onoarea Marii Unirii, Spitalul Militar ‟Ion Jianu‟ din Pitești desfășoară o campanie umanitară de care vor beneficia peste 2 000 de oameni.

Denumită ‟Uniți sub tricolor pentru Sănătate‟, campania umanitară se întinde până la sfârșitul anului și se deruleazăî în județele Argeș, Vâlcea și Dâmbovița.

Prima acțiune a echipei medicale va fi în comuna Brădulețcomună situată în nord-vestul județului  Argeș,  având în componență nouă sate în care locuiesc peste 2000 de oameni.

Astfel, sâmbătă, 16.06.2018, între orele 900-1600,  o echipă din cadrul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu” Pitești condusă de comandantul spitalului, colonel medic Guiță-Alexandru Gigel, va fi prezentă în comuna Brăduleț cu medici ofițeri în specialitățile medicale: cardiologie, chirurgie, medicină de familie, medici - personal civil în specialitățile:  O.R.L. , neurologie și un ofițer psiholog.

Asistența medicală de urgență va fi asigurată de Compartimentul Primiri Urgențe iar suportul logistic va fi asigurat de personalul încadrat în managementul calității, comunicare și relații publice, informatică și administrativ.

Prin aceasă campanie umanitară, echipa noastră urmărește să vină în sprijinul locuitorilor prin oferirea ideii de prevenție, control medical în regim ambulatoriu gratuit, recomandare și scrisoare medicală.