Gheorghe Daniel este noul antrenor al echipei de handbal feminin de la CS Dacia Mioveni

Echipa de handbal a Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012 a înregistrat rezultate remarcabile, deși este o echipă tânără, așa cum este și clubul sportiv.

Președintele CS Dacia Mioveni, Adrian Ștefan a reușit să-l aducă pe Gheorghe Daniel ca antrenor al echipei de handbal. Clubul sportiv a semnat deja un contract pe 2 ani cu profesorul Gheorghe Daniel care va antrena echipa de handabaliste.

Daniel Gheorghe a mai antrenat Dacia, în perioada ianuarie – mai 2017, reușind prima calificare a unei echipe de handbal feminin argeșene la Turneul Final. Pentru o perioadă de 8 ani, Gheorghe Daniel a fost antrenorul SCM Ploiești- echipa de junioare. El a condus echipa Ploieștiului în Cupele Europene.

Președintele Clubului Sportiv Dacia Mioveni, Adrian Ștefan a declarat că este optimist în ceea ce privește evoluția clubului și performanțele sale viitoare și că Liga Națională reprezintă o prioritate a sa.

Echipa de handbal va intra în viitoare competiții și cu trei jucătoare noi. Este vorba despre doi interi și un portar, toate trei având la activ Liga Națională. .