Solistul AC/DC la Corbi

Comuna Corbi este gazda primei ediții a festivalului Stonebird, festival la care vor fi prezente nume sonore ale muzicii rock din țară și din străinătate.

Printre cei care vor susţine concerte în cadrul festivalului Stonebird, programat în perioada 10-12 august 2018, sunt nume de top precum trupele Zob, Partizan sau Lupii&Alex Calancea. Va concerta şi The Rock, cea mai bună trupă tribut AC/DC din Europa. Ideea acestui inedit festival rock în mediul rural aparţine la patru tineri pasionaţi de rock: Mihai Capet-pilot de curse şi actor, Daniel Ignat-solistul trupei The Rock, Traian Mitroi-om de afaceri şi Bogdan Năstase-om de afaceri şi pilot de curse. 

Festivalul este una dintre cele mai bune ocazii de promovare a comunei Corbi care deține multe monumente istorice, unul dintre ele fiind mânăstirea Corbi, una dintre cele mai vechi mânăstiri rupestre din țară.

Virgil Baciu  primarul comunei Corbi, acolo unde se va desfăşura festivalul rock de declarat ca a  asfaltat 700 de metri de drum pentru accesul la festival și că pune la  dispoziţie spaţiul, scena, energia electrică. Este cel mai mare festival rock din mediul rural, un eveniment internaţional”, spune primarul Virgil Baciu.