S-a încheiat concursul de cai de tracțiune de la Slobozia . Află cine sunt câștigătorii

Pe 1 iulie, primarul comunei Slobozia, Petre Funie, a organizat prima ediție a concursului de cai de tracțiune. În competiție s-au înscris competitori din patru comune care au dorit să arate că au cei mai buni cai din zona.

Au luat startul 10 cai alături de stăpânii lor sosiți la Slobozia din comunele Bârlogu, Călinești, Mozăceni și Ștefan cel Mare.

În urma probelor din cadrul competiției, locul I a fost câștigat de reprezentantul comunei Călinești, Ion Floroiu cu calul Cezar. Valorea premiului I a fost de 800 de lei .

Pe locul II și cu un premiu de 500 de lei s-a clasat reprezentantul gazdelor, adică al comunei Slobozia, Roșu Cristian care a participat la competiție alături de calul său, Cezar.

Cel de-al treilea loc a fost ocupat de Dan Sârbu și calul său, Fredy . Acestora le-a revenit un premiu în valoare de 300 de lei.

Premiile oferite câștigătorilor primei ediții a concursului de cai de tracțiune de la Slobozia au fost oferit din sponsorizări.

Edilul comunei Slobozia, este un iubitor al acestor animale deținând și dumnealui  un frumos exemplar acesta fiind prezent la acest concurs de calul domniei sale, Puiu și de nepoțelul domniei sale, fiul directorului de la Serviciul Public Judetean de Paza si Ordine Arges