SEdC Mioveni: Stație ITP & Service auto multimarcă

 "Sunteți pe mâini bune!

Societatea noastră a deschis, în DN 73D, punctul “Pod Colibași peste râul Doamnei”, cartier Colibași, o stație ITP și un service auto multimarcă, autorizat RAR, cu echipamente de diagnosticare de ultimă generație, prețuri accesibile și personal cu ani de experiență în domeniul întreținerii și reparațiilor de autoturisme.
SERVICE AUTO:
Servicii oferite: mecanică (autoturisme, 4X4, autoutilitare), electrică, diagnoză pe calculator, geometrie, înlocuire anvelope, revizie tehnică, înlocuire lichid de frână și aerisire instalație, shimb ulei, înlocuire/echilibrare roți, dejantat roți autoturisme și camioane, comandă piese și accesorii. Oferim garanție pentru lucrările efectuate.
Programările se fac la punctul de lucru sau la telefon 0725.104.932.
Programul de funcționare: 
Luni – Vineri: 09.00 – 17.0
STAȚIE ITP:
Putem verifica orice autovehicul de clasa II și III, inclusiv cele dotate cu instalație GPL: autoturism; microbuz, autorulotă, automobile utilitare mixte, specializate, cu masa totală maximă autorizată până la 3,5 t, inclusiv; autovehicule cu masa totală maximă autorizată peste 3,5 t; tractor rutier; remorcă și rulotă fără sistem de frânare; remorcă, semiremorcă și rulotă cu sistem de frânare, având masa maximă autorizată până la 3.5 t; remorcă și semiremorcă cu sistem de frânare cu masa maximă autorizată peste 3,5 t.
Programările se fac la punctul de lucru sau la telefon 0722.535.013.
Programul de funcționare:
Luni – Vineri: 09.00 – 17.00
Sâmbătă: 09.00 – 12.00".