ALDE Argeș, alături de cei afectați de inundații

Simona Brătulescu, președintele ALDE Argeș, a anunțat că membrii filialei județene s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe cei din Neamț, greu încercați de inundații. ALDE Argeș va trimite în zonele afectate un camion cu alimente, pături și alte obiecte care le sunt de mare folos acum sinistraților.

”Peste 200 de case și gospodării au fost afectate de inundații în județul Neamț. Cu ochii în lacrimi, neputiincioși, oamenii au văzut cum se năruie, în câteva ore, toată agoniseala lor de-o viață. Guvernul și autoritățile din acea zonă urmează să-i sprijine pentru a-și renova locuințele sau pentru a-și ridica noi case, însă oamenii au nevoie de sprijin imediat, iar necesitățile sunt dintre cele mai diverse. 
Întindem și noi - filiala ALDE Argeș - o mână de ajutor celor care au fost loviți de furia naturii. În acest sens, membrii și simpatizanții partidului s-au mobilizat, iar în week-end-ul acesta un camion plin cu apă, conserve, alimente neperisabile, pături și alte obiecte de strictă necesitate vor ajunge la semenii noștri greu încercați”, a declarat Simona Brătulescu.