O lume dulce într-o singură firmă- SC PATI PANIFCOSEM ALEX L SRL

Nu există om pe lume care să accepte că o masă bună se poate termina fără un produs dulce de patiserie sau cofetărie care să hrănească sufletul și creierul, căci acest organ complex al omului numit creier are ca sursă de hrană, printre altele, glucoza, adică un desert. Acest cuvânt magic ce ne stimulează pofta și imaginația a fost introdus în limbajul nostru de către francezi care au ridicat patiseria și cofetăria la nivel de artă. Românii nu s-au lăsat nici ei mai prejos, mai ales că globalizarea din tehnică se prelungește inclusiv în lumea bucătăriei în general și a cofetăriei și patiseriei în special.

Așadar, dacă nimeni nu poate rata desertul de la finalul unei mese, vă sfătuim să vă alegeți cu grijă furnizorul de produse de patiserie și cofetărie. Trebuie să îndeplinească măcar câteva condiții- să fie și producător, să folosească ingrediente naturale și să pună dragoste în produsele pe care le face.

Toate aceste condiții sunt satisfăcute de PATI PANIFCOSEM ALEX L SRL din Pitești, firmă care știe foarte bine că gustul perfect al unui produs este dat de calitatea ingredientelor și folosește tot ce e mai bun și mai sănătos. Are o vechime pe piața produselor de patiserie și cofetărie și s-a dezvoltat tot mai mult de la an la an, semn că produsele oferite au  fost de o calitate excepțională care a determinat clienții să revină la PATI PANIFCOSEM ALEX L SRL. Aici găsiți tot ce vă doriți- de la chifle, baghete și batoane până la sofisticatele prăjituri și torturi sau înghețată și bomboane.

În afară de produsele de patiserie-simigerie si cofetărie, societatea comercializează și alte produse alimentare si nealimentare prin unitatile sale proprii de distribuție.

În prezent,  PATI PANIFCOSEM ALEX L SRL desfășoară o activitate complexă din punct de vedere al serviciilor și produselor oferite, în Pitești  și în localitățile limitrofe, după cum urmează:

Unitatea de productie si comercializare produse de patiserie-simigerie si produse de cofetărie -  Pitești,  str. Alunului nr 46

Spațiu comercial – comuna  Săpata

Chioșc alimentar distribuție produse patiserie - Liceul nr.8 Pitești

Chioșc alimentar distribuție produse patiserie - Școala generală  nr 2

Chioșc alimentar distribuție produse patiserie - Punct „Casa Cărții", Pitești

 

Pentru relații și comenzi puteți suna la numărul de telefon: 0745 659 732, sau puteți merge la sediul din Pitesti, Str. Alunului, Nr. 46