În sfârșit piteștenii iau atitudine. Primăria Pitești și un dezvoltator imobiliar au fost dați în judecată

Piteștiul a ajuns din orașul lalelelor, orașelor pavelelor și al construcțiilor haotice. Nu există niciun plan de urbanism și nu se respectă nicio lege când vine vorba despre anumiți dezvoltatori imobiliari care au sluțit fața orașului.

Obișnuiți până acum să se vaite pe la colțuri piteștenii au luat în sfârșit atitudine și în cazul blocului cu 10 etaje care se construiește chiar pe bulevardul I.C Brătianu, lângă Centrul de Afaceri a fost deja înregistrat un dosar la Tribunalul Argeș. Oamenii sunt sătui că li se încalcă toate drepturile prevăzute de lege, li s-au luat parcările, li s-a luat liniștea, li se i alumina soarelui din case  și în locul lor s=au trezit cu wc uri mobile, macarele , praf și mult zgomot, căci firma care face jocurile  trece tăvălung peste cetățenii Piteștiului neapărați de administrația primăriei care are acest rol.

Ba mai mult, există informații conform cărora autoritățile locale au modificat pe șest PUG-ul și PUZ-ul în zona respectivă încă de pe vremea când  se construia Centrul Afaceri ce a fost construit de o rudă a primarului de atunci, Tudor Pendiuc. În zona respectivă nu era permisă construirea unor astfel de immobile întrucât zona era protejată istoric și avea regim special. Actualii  aleși ai piteștenilor se mulțumesc să se spele pe mâini,  să nu îndrepte cu nimic PUZ_ul și PUG-ul din zonă și să încurajeze  abuzul imobiliar asupra piteșteneilor