Lexford Castel a fuzionat cu şcoala Musicando

După o serie întreagă de reuşite în ceea ce priveşte nivelul de educaţie şi acreditările, Şcoala Lexford Castel condusă de Cătălin Gherzan se extinde într-un ritm care demonstrează calitatea instituţiei de învăţământ.

Pe piaţa educaţiei din Argeş se poate spune că a avut una dintre cele mai importante tranzacţii, Lexford Castel preluând Şcoala Musicando administrată de Marcello Battaglia și Adina Sima. Copiii pregătiți de soprana Adina Sima au fost, în 2017, vedetele Festivalului

Internaţional de la Malta.

În urma fuzionării celor două instituţii private de învăţământ, Lexford Castel preia toţi elevii şi cadrele didactice, urmând ca noua instituţie privată de învăţământ să îşi desfăşoare activitatea într-o clădire nouă situată în Expo Parc.

Extinderea Şcolii Lexford Castel nu se opreşte aici. Managerul Cătălin Gherzan, va aduce noi cadre didactice foarte bine instruite pentru o nouă grădiniţă care îşi va deschide porţile anul acesta și care așteaptă noi înscrieri din rândul copiilor  preșcolari, precum și pentru programul after-school. Copiii care au activat sub Scoala Musicando, în mare parte copii de la Scoala nr. 10, "Marin Preda" își vor continua educația de după  școală la Scoala Lexford Castel unde înscrierile continuă.

Managerul Lexford Castel, Cătălin Gherzan dă asigurări că şcolile pe care le administrează sub denumirea de Lexford Castel vor reprezenta un adevărat reper educational pentru judeţul Argeş.